Aurelian Temișan îi aduce un tribut marelui artist Aurelian Andreescu, în concert, la TNB

Marți, 5 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național București, Aurelian Temișan aduce un nou suflu șlagărelor românești în concertul-eveniment „Oameni – Tribut Aurelian Andreescu”, organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB.

Celebrând existența și vocea marelui artist Aurelian Andreescu, concertul va cuprinde numeroase melodii ascultate cu plăcere atât de generațiile mai în vârstă cât și de generațiile tinere, precum: „Oameni” compusă de Marius Țeicu, „Copacul” de Szolt Kerestely, „Tu ești primăvara mea” de Florin Bogardo, „Fluierând pe stradă” de Vasile Veselovschi, „Dorul” de Vasile Vasilache, „Cântec de leagăn” de Horia Moculescu, „Ar fi de-ajuns” de Ion Cristinoiu, „Și plouă” de Radu Șerban sau „De ieri, până azi” de Laurențiu Profeta.

„Eram mic. Aveam acasă, la Craiova, pick up. Printre discurile mele de suflet, pe care le ascultam aproape zilnic, era și cel cu Aurelian Andreescu. Eram fascinat de forța glasului său, dar și de sensibilitatea cu care transmitea mesajele superbelor melodii. Încercam să îl imit, sperând să îmi iasă. Anii au trecut, regretul că nu l-am cunoscut nu a putut fi anulat cu nimic, dar împlinirea de a-i face un tribut, îmbrăcând muzical, cu trei orchestre, parte din capodoperele scrise pentru el, este visul meu cel mare, legat strict de artistul Aurelian Andreescu. Acest concert este și în memoria tatălui meu Aurelian Temișan Sr., care l-a cunoscut și a avut ocazia să și cânte cu el”, a declarat Aurelian Temișan despre cel mai nou proiect al său.

Timp de două ore, spectatorii vor fi purtați într-o incursiune în lumea vizuală și sonoră a marelui artist, având oportunitatea de a reasculta melodiile de odinioară, reorchestrate de compozitorul George Natsis, în interpretarea live a interpretului Aurelian Temișan și a invitaților săi speciali, în acompaniamentul orchestrei simfonice dirijată de Vlad Popescu.

Biletele sunt disponibile atât online pe Mystage.ro cât și la Casa de bilete a Teatrului Național București.

Preț bilet: 54,50 lei (acces general).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.