VIDEO: Doru Trăscău, The Mono Jacks – ”Toate piesele se leagă cumva și de trecutul meu, al nostru”

The Mono Jacks au oferit unul dintre cele mai emoționante recitaluri marca City Vibes by București Fm și București Mall Vitan în seara de 27 februarie.

Într-o formulă acustică, Doru Trăscău și Andrei Zamfir au cântat unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: Imprfect, Tablou, Un sfert de Secundă și Infinit. Ei au povestit alături de Răzvan Petre și Marius Stoica despre ceea ce îi inspiră în muzică și care le sunt planurile.

”Tocmai ce am ieșit din studio. Am înregistrat o primă melodie dintr-un material ce vrem să fie gata la finele anului. Plecam în aprilie într-un turneu în Germania. Dar înainte avem un concert și în București”, a spus Doru Trăscău.

Cât despre Muza The Mono Jacks, artistul explică: ”Sunt două feluri în care mă apuc să scriu versuri. Fie în momentul în care fac piesa, de la 2 cuvinte, fie încerc să aștern o poveste peste melodia pe care am compus-o. Noaptea este nu doar un sfetnic bun, ci și un moment foarte bun pentru inspirație.”

Dacă vrei să afli cum au reușit să facă din The Mono Jacks una dintre cele mai de succes trupe din România, care este momentul lor preferat pe scenă, vezi VIDEO.

Cei doi nu au o piesă preferată, întrucât le iubesc pe toate în egală măsură. Însă Doru recunoaște că există piesele Maria, ce poartă numele mamei lui, și Gândurile – care povestește despre un moment în care era cu emoțiile la pământ și suferea de anxietate.

”Toate piesele se leagă cumva și de trecutul meu, al nostru. Are mare importanță și cum le interpretăm. Îmi place foarte mult când cântăm Imperfect în variantă acustică. Capătă alte nuanțe. Până și felul în care o punem în scenă are un impact”, spune Doru.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.