VIDEO: Jean Gavril – ”Îmi iau chitara, nu iau bani și plec”

Jean Gavril a dat ”Bună dimineața, București!” cu povești despre noul său single și despre piesa pe care o va lansa în luna Martie.

Jean spune că în ultima perioadă a lucrat la piese pe care urmează a le lansa: ”Am lucrat în studio și am realizat și o piesă pentru coloana sonoră a filmului «Oh, Ramona».”

Dacă până acum el era cunoscut doar din postura de cântăreț, recent Jean Gavril a devenit jurat: ”Acum am avut încă o premieră în viața mea. La «Cântă acum cu mine» sunt jurat. E cea mai tare experiență pe care am avut-o în viața mea. Eu cred că în România nu s-a mai văzut așa ceva. Sunt în juriu oameni care nu sunt atât de cunoscuți, dar au o experiență mare în spate. Iar critica lor este constructivă. E un vibe bun acolo. A fost mult de muncă: și la concurenți și la jurați. Însă totul a meritat.”

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre emisiunea în care este jurat, unde va avea concert și turneu, cum cântă la concerte, cum s-a născut piesa pentru filmul «Oh, Ramona» vezi VIDEO.

Artistul a făcut o mărturisire despre un obicei pe care îl are de ceva vreme: ”Plec. Mă duc cu mâinile în buzunare. Îmi iau chitara, nu iau bani și plec. Este un guilty pleasure pe care îl am. Fac asta o dată pe an. În străinătate făceam cam 25 de euro pe oră.”

Jean povestește că piesa din film a ajuns din greșeala pe coloana sonoră: ”Trailler-ul filmului se lansase deja. Am făcut o piesă în studio. Ne-am blocat un pic și Șerban Cazan a zis: «Cum ar fi ca piesa la care lucrăm să o facem pentru film?» Iar în 20 de minute a fost gata totul. Jumătate de oră ne-am bucurat și gata, am trecut mai departe.”

La începutul lunii Martie, Jean Gavril urmează să lanseze o piesă: ”Este o readucere în prezent a unei piese din repertoriul lui Dan Spătaru. O să fie ceva din anii 1960. Este stilul american, Ennio Morricone.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.