Aurelian Bădulescu a făcut plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu!

Viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat, astăzi, că a depus plângere penală împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Plângerea penală are ca obiect presupusa săvârșire a infracțiunilor de șantaj și amenințări, deoarece Gabriel Mutu ar fi recurs la presiuni asupra consilierilor municipali PSD, pentru a-i determina să-l demită din funcția de viceprimar, susține Bădulescu.

„Vă aduc la cunoștință că, ieri, am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru șantaj și amenințare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aștepte până la pronunțare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. PSD București să știe că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a spus Aurelian Bădulescu.

În context, trebuie precizat faptul că, pe data de 7 martie, va avea loc un nou termen în procesul intentat de PSD București pentru ca instanța să oblige Consiliul General al Municipiului București să-l demită pe Aurelian Bădulescu din funcția de viceprimar general al Capitalei, deoarece organizația de București i-a retras sprijinul politic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.