PEPE: “Cu piese lente ajung mai ușor la sufletul omului”

Cu voie bună, cu un “Bună dimineața, București!” cum numai el poate spune, Pepe a declarat răspicat și muzical: “Îmi pasă”! Artistul le-a povestit lui Răzvan Petre și Marius Stoica despre noul single și despre proiectele în care este implicat.

“În primul rând, îmi pasă de iubire, de cântec, de interpretare și de cine se regăsește în piesa asta. Am multe mesaje și multe povești ale multora care fie au trecut prin astfel de situații, fie și-au imaginat cum ar fi. Connect-R a gândit  cum ar trebui să fie bărbatul ideal. În piesă este un bărbat asumat. Și povestea clipului e senzație. E o piesă cu feeling.”

Dacă vrei să afli ce rol joacă în clip cățelul, cum a inserat pianul în piesă, ce experiență a avut legat de Eurovision, cu cine va crea mărțisoare, ce mesaje primește Pepe de la fani, vezi VIDEO

Pepe este de parere ca: “Trebuie sa faci omul sa asculte piesa si a doua oara. Cu piese lente ajung mai usor la sufletul omului. Dar energia pozitiva si petrecerea sunt mai usor de construit in jurul omului prin ceea ce cant eu in mod normal. Important este sa trezesti ceva in fiecare om in parte.”

În perioada aceasta artsitul are foarte multe concerte. “Pe 1 martie cânt în Berăria H. E sold out.”

Lui Pepe îi place să fie implicat în foarte multe proiecte, să aibă agenda încărcată. “Eu, dacă aș fi liber, m-aș plictisi fantastic. Am o perioadă plină, așa cum îmi place.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.