Horoscop marți 26 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 26 februarie

BERBEC
Se întâmplă ceva ce vă depășește imaginația. Cel mai probabil este vorba despre o surpriză din partea persoanei iubite.

TAUR
Bazați-vă pe intuiție pentru că este singurul criteriu pe care îl puteți lua în considerare în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător și realizați cât de important este să fiți propriul stăpân.

GEMENI
Primiți o invitație la un eveniment destul de sofisticat și umblați foarte mult timp prin magazine pentru a alege ținuta potrivită. Vă așteaptă câteva ore de căutări.

RAC
Simțiți nevoia de mai multă adrenalină în viața voastră și plănuiți o escapadă. Nu vă interesează unde mergeți, ci mai degrabă oamenii care vă însoțesc.

LEU
Norocul vă surâde astăzi și o să aveți parte de o mare reușită. Realitatea o să depășească mult așteptările voastre, așa că bucurați-vă din plin de ce urmează să se întâmple.

FECIOARĂ
Este o zi perfectă pentru a vă îmbunătăți relațiile deteriorate. Dacă în ultima vreme ați supărat pe cineva, acum este momentul potrivit să vă cereți scuze.

BALANȚĂ
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

SCORPION
Relația cu partenerul de viață decurge minunat. Tot ceea ce faceți stă sub semnul iubirii și sunteți mai fericiți ca niciodată.

SĂGETĂTOR
Ziua începe cu un drum urgent sau cu o sarcină care implică multă responsabilitate. Fiți curajoși, îndrăzneți și dozați-vă bine energia.

CAPRICORN
Atât în viața profesională, cât și în cea personală, aveți nevoie de organizare și răbdare. Prima parte a zilei va fi puțin mai stresantă, însă restul va trece ușor. Dacă aveți grijă la detalii și la acuratețea datelor, ziua se anunță un succes.

VĂSRSĂTOR
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

PEȘTI
Considerați că nu ați petrecut de multă vreme o seară numai cu familia, așa că exact asta faceți. Fie că vă uitați la filme, fie că ieșiți în oraș, atmosfera va fi una de vis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.