UPDATE: Mașini avariate și panouri publicitare căzute din cauza vântului!

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au avut, până dimineață, 130 de intervenţii. Din cauza vântului puternic, 34 de copaci şi 7 stâlpi au căzut, iar mai multe table au fost desprinse de pe acoperişuri. 27 de autoturisme au fost avariate.

Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au avut, aseară, zeci de intervenţii după ce, din cauza vântului puternic, 12 copaci au căzut, mai multe table au fost desprinse de pe acoperişuri, opt cabluri au fost rupte, patru stâlpi căzuţi şi şapte panouri publicitare desprinse.
În plus zece autoturisme au fost avariate.

Pe Bulevardul Basarabia, tramvaiele liniilor 40 si 56 au fost blocate, din cauza unui copac înclinat spre carosabil.

Și pe Șoseaua Progresului, tramvaiele liniilor 10, 11, 25 și 47 au stat blocate temporar din cauza unui cablu căzut pe rețea.

Pe bulevardul Ion Mihalache, un pom a căzut pe carosabil şi pe şinele de tramvai, o situaţie similară a fost pe bulevardul Mărăşti.

Pe Aleea Obcina Mică, un pom a căzut pe patru autoturisme, iar pe bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru îndepărtarea unor table desprinse.

Autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni și șoferi să nu se adăpostească și să nu să-și parcheze mașinile în apropierea copacilor, stâlpilor și panourilor publicitare.

Pe drumuri și autostrăzi se circulă în condiții de iarnă și se acționează cu material antiderapant, precizează CNAIR.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.