Meci greu mâine, la Sala Polivalentă

Sursa foto: Majda Mehmedovic/facebook

Cristina Neagu face apel la suporteri să vină la Sala Polivalentă pentru a le susține pe colegele sale în meciul cu Gyor.

“Voi face galerie, voi veni să le susțin pe fete. Știm toți că e un meci foarte greu și vreau sã îi rog pe suporteri să vină în număr cât mai mare la sală și să le susțină pe fete”, a spus Neagu.

Referitor la accidentare, ea a menționat că perioada mai grea a trecut și că recuperarea sa merge bine.

Cristina Neagu

“Mă simt foarte bine, a trecut o lună și jumătate de la operație și totul merge în direcția bună. Ce a fost mai greu pentru mine a cam trecut. Am început să merg aproape normal. Încep să lucrez foarte bine, să mă simt sportivă, să am febră musculară. Deci mă simt foarte bine”, a precizat Neagu, proaspăt nominalizată de IHF la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2018.

Cristina Neagu și Amanda Kurtovic sunt în recuperare după accidentările suferite la sfârșitul anului trecut. Dar nu sunt singurele probleme din lotul CSM-ului. Antrenorul Dragan Djukic spune că pe listă s-a adăugat mai nou Sabina Jacobsen, bolnavă, și Andrea Lekic care acuză dureri la spate.

“Echipa care va juca va fi cea mai bună și fetele care vor intra pe teren sunt sigur că vor da totul. Cristina și Amanda sunt în tribună, Majda este acasă după operație… asta e situația în acest sezon. Nu este ușor să supraviețuim fără ele… Dar vom încerca alte lucruri, să încercăm să le înlocuim pe Cristina sau Amanda este imposibil. Eu cred în spiritul acestei echipe”, mai spune Djukic.

Antrenorul recunoaște că Gyor este în mod clar favorită în partida de sâmbătă din Liga Campionilor dar precizează că formația sa are șanse la victorie și continuă să creadă în ele.

“Vom întâlni una dintre cele mai bune echipe europene și e o oportunitate pentru noi de a arăta un joc bun. Aștept o sală plină și multă motivație din partea fetelor în teren. Vreau să avem susținerea suporterilor și atunci lucrurile vor sta diferit față de ce s-a întâmplat la Gyor. Nu va fi o revanșă după partida tur. Putem vorbi de o revanță în fața lor dacă vom ajunge la Budapesta, în Final4, acolo va fi marea revanșă. Acum nu e nicio revanșă, trebuie să luăm punctele și să mergem mai departe în competiție”, mai spune tehnicianul sârb.

CSM București întâlnește mâine de la ora 15:00, la Sala Polivalentă din Capitală pe deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, Gyor, într-un meci din grupa a 2-a principală.

București FM va transmite în ditrect secvențe de la această partidă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.