Klaus Iohannis: Voi sesiza CCR pe bugetul 2019

Președintele României este nemulțumit de buget și îl respinge. Klaus Iohannis va sesiza astăzi Curtea Constituțională. Șeful statului a declarat astăzi, la Palatul Cotroceni că este bugetul rușinii naționale.

”Voi sesiza astăzi CCR pe bugetul 2019, bugetul ruşinii naţionale”, a declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Președintele merge la curte și pentru aprobarea plafoanelor. De asemenea, Klaus Iohannis a mai declarat că PSD este incompetent şi incapabil să conducă România.

”Un lucru este clar: guvernarea PSD a eşuat. În spitale, probleme peste probleme, educaţia este subfinanţată, economia României este bulversată mai ales după OUG 114 dată în mare taină la sfârşitul anului trecut, de autostrăzi nici nu poate fi vorba, despre justiţie, întreaga guvernare PSD-istă a fost un asalt asupra justiţiei şi a statului de drept din România, cu obiectivul clar din partea PSD de a pune mâna pe justiţie, de a politiza justiţia ca ei să-şi rezolve dosarele penale. De fapt, PSD nici nu guvernează pentru români şi pentru România, ci pentru Dragnea. PSD este incompetent şi incapabil să conducă România”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.