Horoscop de weekend, 23 – 24 februarie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 23 – 24 februarie

BERBEC
Sunteți mult prea relaxați astăzi ca să vă supere ceva. Lucrurile nu merg chiar cum v-ați fi dorit, dar asta nu vă oprește să zâmbiți și să vă simțiți bine.

TAUR
Seriozitatea de care dați dovadă mereu vă împiedică să vă odihniți. Nu mai încercați să îi mulțumiți pe toți și încercați să vă relaxați pentru că s-ar putea să fiți voi cei care nu se mai bucură.

GEMENI
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

RAC
Câștigurile financiare din ultima perioadă vă îndeamnă să investiți și în voi. O schimbare de look sau achiziționarea unui obiect de mult dorit sunt bine-venite.

LEU
O persoană căreia i-ați dus dorul revine de pe unde a fost plecată și o să restabiliți punțile de comunicare ca să mergeți mai departe. Vă face bine armonia din jur, o să fiți într-o companie agreabilă și o să vă faceți planuri.

FECIOARĂ
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

BALANȚĂ
În aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Vă petreceți timpul înconjurați de familie și prieteni și vă bucurați din plin de compania lor.

SCORPION
Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

SĂGETĂTOR
Munca nu vă dă pace nici măcar în weekend, însă nu veți face nimic în zadar, ci efortul va fi răsplătiți pe măsură. Atenție la persoanele din jurul vostru. Este posibil ca anumite persoane să nu aibă cele mai sincere intenții și puteți fi puși în situații dificile din cauza lor.

CAPRICORN
Aveți parte de un weekend excelent din toate punctele de vedere. Cariera se îndreaptă către locul pe care îl doreați de multă vreme, iar partenerul de viață vă susține și vă dovedește cât de importanți sunteți în fiecare moment.

VĂSRSĂTOR
O invitație neașteptată o să facă din acest weekend, ce părea banal la început, unul dintre cele mai frumoase din acest an. Veți trăi momentele la maximum și veți savura fiecare clipă petrecută alături de persoane dragi.

PEȘTI
Weekend-ul acesta veți fi mai mult pe drumuri din cauza unor persoane care v-au implicat fără voia voastră într-un proiect. Abia duminică seară veți avea puțin timp să respirați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.