Horoscop vineri 22 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 22 februarie

BERBEC
Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fiți chiar atât de sigur că se va menține aceeași linie constantă pană la capăt. Azi vă puteți trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în față căruia trebuie să vă adaptați rapid.

TAUR
Cei născuți în această zodie sunt cu gândul la călătorii astăzi. Este o zi potrivită să vă faceți planuri de vacanță alături de persoană iubită. Entuziasmul este cuvântul de ordine.

GEMENI
Munca depusă până acum începe să dea roade. Odată cu mici câștiguri financiare vin și respectul și admirația celor din jur.

RAC
Legați noi prietenii astăzi cu persoane la care nu v-ați fi gândit niciodată. Chiar dacă nu simțiți că sunteți pe aceeași lungime de undă, o discuție sinceră vă poate arăta că aveți și puncte în comun.

LEU
O întâlnire importantă de serviciu vă dă peste cap tot programul. Stresul se adună și cel mai bine ar fi să găsiți un pic de timp și pentru voi.

FECIOARĂ
Vă bucurați de aprecierea celor dragi pentru felul în care ați gestionat problemele casnice din ultimele zile. Nu sunt lipsite micile atenții din partea acestora.

BALANȚĂ
Aveți tendința să vă neglijați prietenii și familia din cauza sarcinilor de serviciu. Încercați să echilibrați situația și să găsiți un pic de timp și pentru ei.

SCORPION
O zi plină de întâlniri cu oameni interesanți se anunță astăzi pentru voi. Oameni care sunt dispuși să vă împărtășească din experiență lor de viață, în beneficiul vostru.

SĂGETĂTOR
Relația de cuplu se întărește și reușiți să vă clarificați sentimentele față de partener. Există posibilitatea să întâlniți și un prieten și să rezolvați o problemă mai veche.

CAPRICORN
Descoperiți o nouă atitudine față de viață. Vă îndreptați cu pași siguri către ceea ce voi considerați că va face fericiți și înlăturați în drumul vostru tot ce nu se potrivește cu această nouă atitudine.

VĂSRSĂTOR
Cariera este pe primul loc pentru nativii aceste zodii. Aveți ocazia să faceți un pas important în plan profesional. Pentru asta nu vă trebuie decât curajul să vă puneți toate ideile în aplicare.

PEȘTI
Apar schimbări în cercul de prieteni pe care le priviți cu o oarecare reticență. Cu o atitudine pozitivă veți înțelege de ce s-a ajuns în această situație.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.