VIDEO: Feli – “Sunt mai fericită”

Feli a oferit un ”Bună dimineața, București!” cum numai ea știe: plin de voie bună, energie pozitivă și planuri inedite de viitor. Dar a venit și să cânte live noul său single, “Nu mă înveți tu cum să sufăr”.

Artista le-a spus celor doi matinali, Răzvan și Marius, că viața ei s-a schimbat în bine odată cu venirea pe lume a fetiței sale. Nora Luna îi ocupă mai tot timpul, însă i-a împlinit viața. “Sunt mai fericită. O am pe Nora Luna acum, am primit cadou de la Dumnezeu familia mea și, în rest, tot cu muzică.” Surpriza a fost când ea a povestit că îi cântă celei mici muzică populară. “Pe asta se liniștește. Noi avem o viață normală acasă.”

Dacă vrei să afli toate schimbările din viața lui Feli de când a devenit mamă, cum reacționează când trebuie să plece de acasă – departe de fetiță, câte proiecte are Feli pentru viitor, ce preferă dintre Sfântul Valentin și Dragobete, cum îi vine inspirația, vezi VIDEO!

Feli spune că 2019 va fi minunat pentru ea. “Din ce planuri am făcut la studio cu Smiley și echipa, se anunță un an foarte bun. În aprilie cred că deja începem să colindăm țara. Am în plan un proiect foarte mare, dar încă nu pot să dau din casă. Deocamdată nu mă gândesc la Arenele Romane sau la Sala Palatului. Nu simt că e timpul. Trebuie să mă focusez pe altceva, să dezvolt alte proiecte.”

Feli clarifică nelămuririle matinalilor. “Mesajul noii piese, «Nu mă înveți tu cum să sufăr», e unul pozitiv. Fata din piesa mea merge mai departe. Felul în care suferă ea e de fapt modul ei de a se vindeca. Important e să te scuturi și să mergi mai departe. E un titlu asumat și real.”

Artista povestește că și-a auzit melodiile cântate în concursurile de voce și recunoaște că este un sentiment copleșitor. Cât despre piesa în care se regăsește în momentul actual al vieții sale, aceasta este “Acasă”.

Deși se gândește la un album, cel mai concret și apropiat dintre planurile sale este concertul de la Hard Rock Café din 8 mai.

Cât despre industria muzicală românească, Feli punctează: “Eu mă focusez pe mesaj. Pentru mine, puterea cuvântului e foarte importantă și de mega impact. Din punctul meu de vedere, nu mai există mesaje cu sens, către suflet, pe bune. Avem artiști care scriu foarte frumos, dar nu știu de ce nu trec acele piese.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.