VIDEO: Stelian Milu – “Entertainment-ul din România începe să se schimbe”

Stelian Milu, actor, regizor și showman, a dat ”Bună dimineața, București!” plin de energie și cu povești despre showbiz-ul românesc.

Stelian le-a mărturisit lui Răzvan și Marius că în prezent este concentrat pe cabaretul din România și pe noua emisiune de divertisment. El spune că este coleg cu toți artiștii, mai ales cu cei de la Pro TV, fiindcă din martie începe noua emisiune – “Cântă acum cu mine”.

“Suntem 100 de specialiști, conduși de căpitanul Loredana. Prima dată mi s-a părut greu, dar apoi am creat o fuziune între 100 de artiști, am jurizat, ne-am distrat și a ieșit ceva minunat. Filmările au avut loc în Polonia, la Varșovia. Am avut o experiență extraordinară iar echipa a fost una excelentă.”

Dacă vrei să afli cum a fost la filmările din Polonia, ce presupune emisiunea, cât timp va dura show-ul, cum au ajuns să fie amendați în tramvaiul din Varșovia, vezi VIDEO.

Din punctul de vedere al lui Stelian Milu, România are oameni talentați: “Sunt mulți tineri care au ceva de spus pe piața muzicală din România. Aici contează totul: de la show, prezență scenică, voce, cum te miști, etc. Va fi emisiunea cu cea mai mare nebunie posibilă. Din 3 martie veți vedea în fiecare duminică, începând cu ora 20:00.”

Stelian spune că “Entertainment-ul din România începe să se schimbe. Vin tinerii din urmă. Ei vin, urcă pe scenă și au niște improvizații pe care eu nu le-am mai întâlnit. Au curaj, au acel tupeu, acel curaj nebun. Ceea ce am văzut la ei nu am văzut la Octavian Ursulescu. El a dat o filă istoriei, dar tinerii de azi rad tot ceea ce prind. Am văzut cântăreți care erau și acrobați pe scenă.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.