Horoscop miercuri 20 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 februarie

BERBEC
Inspirația și claritatea în gândire vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. Sunteți un bun ascultător, iar prietenii apelează cu încredere la voi de fiecare dată.

TAUR
Ar fi vremea să faceți schimbările la care v-ați gândit în ultima perioadă. Aveți nevoie de curaj, însă acesta este singurul drum pe care puteți să mergeți acum.

GEMENI
Strigați  cat vă țin puterile cât sunteți de fericiți și nu vă pasă dacă ceilalți nu înțeleg de ce. Important este că voi și cei dragi vă simțiți bine.

RAC
Ziua o să vi se pară dificilă și ați vrea să fugiți de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajuta cu o idee genială, care o să vă ușureze munca.

LEU
Iubirea capătă un aspect foarte important pentru voi astăzi. Nu vă limitați doar la cuvinte. Faptele sunt destul de importante și pot demonstra că sunteți cu adevărat implicați în relație.

FECIOARĂ
Perseverența este cuvântul cheie pentru voi. Nu vă dați bătuți și veți obține tot ceea ce vă doriți, chiar dacă la prima vedere pare imposibil.

BALANȚĂ
Este o zi în care răbdarea voastră va fi pusă la încercare. Nu luați decizii în grabă, abordați totul cu răbdare și calm și lucrurile se vor rezolva de la sine.

SCORPION
Apar oportunități care merită toată atenția și concentrarea voastră. De ceea ce veți decide depinde viitorul vostru profesional.

SĂGETĂTOR
Vreți să fiți mai apropiați de persoana iubită, pentru că în ultima perioadă ați fost preocupați de alte aspecte și nu v-ați ocupat și de relație. Recuperați din timpul pierdut

CAPRICORN
Aveți foarte multă energie și nu se anunță nimic special, așa că aveți de gând să vă strângeți prietenii și să organizați activități pe gustul tuturor.

VĂSRSĂTOR
Ziua este dedicată dezvoltării spirituale. Seara o să vă faceți timp pentru relaxare și pentru întâlniri cu prieteni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme.

PEȘTI
E posibil să vă îmbunătățiți situația financiară sau statutul social, însă promisiunile deșarte pe care le faceți pot duce la neînțelegeri și conflicte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.