Favoritele se impun în etapa a 9 – a la Fotbal în Sală Sports Events

Aseară, în etapa a 9 – a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events, s-au disputat 3 meciuri în care favoritele și-au respectat statutul și s-au impus la scor în fața adeversarilor, lupta pentru ierarhia finală dându-se astfel până în ultima etapă.

Apa Nova nu a avut milă de cei de la Radio România, administrându-le un categoric 6-1. Marian Merlici a reușit o dublă și preia astfel șefia în clasamentul golgheterilor. De partea cealalată, Radio România va trebui să se mulțumească cu meciurile din play-off.

DXC Technology avea nevoie neapărat de o victorie pentru a continua să spere la locul 3 și ea a venit într-o manieră clară, reușind să se impună cu 7-1 în fața Euler Hermes. Pentru învingători a strălucit din nou Adrian Dochiu, care a marcat 4 goluri și a impins efectiv echipa spre succes.

Duelul dintre HP Inc. și Genpact a fost unul echilibrat doar în prima repriză când s-a intrat egal 1. La reluarea jocului, chiar dacă a avut în câteva rânduri șansa ei, HP Inc. nu a mai putut ține ritmul impus de Genpact și a mai cedat de înăa 4 ori, rezultatul final înregistrat fiind de 5-1.

În ultima etapa, Apa Nova și Genpact vor continua lupta de la distanță în vârf, în timp ce pentru locul 3 se va da un alt duel interesant, DXC Technology fiind nevoită să obțină un punct în plus față de HP Inc., aceștia din urmă având avantajul rezultatelor directe.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla evoluția echipelor corporatiste din cadrul celui mai interesant campionat al iernii, marca Sports Events.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.