VIDEO: Teatru neconventional si un proiect editorial neobisnuit!

Asociatia TEATRUL.RO a fost înfiintata în 2006, la initiativa câtorva tineri creatori din zona artelor spectacolului si este organizatoarea essaysglobal.com Maratonului Teatrului Independent – ”Bucharest Fringe”, cel mai mare Festival de teatru independent din Romania la ora actuala.
Misiunea asociației este de a realiza proiecte excepționale in domeniul artelor spectacolului, in spatii si contexte neconventionale.
Promoveaza generatia tanara de artisti romani si ii pune in dialog cu publicul tanar.
Nu in ultimul rand, pune in discutie, prin intermediul dramaturgiei contemporane, problemele arzatoare ale artistilor si ale publicului.
In acest moment majoritatea proiectelor organizatiei si-au gasit drept casa primitoare Teatrul Apropo.

Si tot neconventional poate fi proiectul „Moara de Hartie.”
Cartisor de Autor – Maria, Regina Romaniei este un martisor literar imprimat pe hartie de mana, din bumbac impodobit cu un fragment din capitolul „Primavara” al volumului „Patru anotimpuri din viata unui om!”
Este o serie limitata de 100 de exemplare in limba romana, 100 in engleza si 100 in franceza.
Echipa Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor colaborează cu oameni talentați din domenii diverse, scriitori, pictori, sculptori, muzicieni, artiști plastici, meşteşugari, organizând ateliere și evenimente.

Despre cele doua proiecte ne-au vorbit astazi, In Comunitate, dramaturgul Radu Popescu si Magda Rusen, fondator al proiectului „Moara de Hârtie.”

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.