Spectacole de teatru în București, 18 februarie

Sursa foto: yorick.ro

Spectacole de teatru cu: Răzvan Mazilu, Ilona Brezoianu, Anca Florescu, Alina Petrică şi Ana Bianca Popescu, la Teatrelli, și cu Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu, la Unteatru

19:00

„Mon Cabaret Noir”, spectacol creat de regizorul și coregraful Răzvan Mazilu, la Teatrelli. Partenere de scenă: Ilona Brezoianu, Anca Florescu, Alina Petrică şi Ana Bianca Popescu.

”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție:  Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru.

”Urma paşilor tăi”, spectacol cu: Vitalie Bantaș, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, la Hanul Gabroveni, ArCuB.

”Și negru și alb și gri”, un spectacol de Mimi Brănescu, la Teatrul Metropolis. În distribuție: Dana Dogaru, Adrian Titieni, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Tudor Istodor, Natalia Călin.

”Nenumitul Edi Cârlan”, one man show la Teatrul Arte dell’Anima.

19:30

”Teatrul de repertoriu” de Eldad Cohen, spectacol cu Cristi Martin și Anghel Damian, regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues, la Teatrul de Artă București.

”Moș Nichifor”, spectacol cu Marcel Iureş și Ruxandra Maniu, în regia lui Alexandru Dabija, la Teatrul Act.

20:00

”Un bărbat pentru Sara”,  o comedie cu:  Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu și Andreea Vasile, prezentată la TNB, Sala Mare.

21:00

”In a Forest Deep and Dark”, de Neil laBute, spectacol cu Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu, în regia Iarinei Demian, la Unteatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.