Meet&Greet Bogdan Ioan!

Bogdan Ioan este tanarul in varsta de 28 de ani care a uimit o lume intreaga cu o prestatie de zile mari chiar in auditiile de la Vocea Romaniei, concurs pe care l-a si castigat in decembrie 2018. Bogdan a fost deja inclus in topul celor mai bune prestatii live ale formatului “The Voice Global”, cu peste 12 milioane de vizualizari pentru “Earth Song”, melodie semnata de regretatul Michael Jackson.

Mai mult decat atat, odata cu lansarea pe YouTube a canalului The Voice Global, momentul castigatorului de la Vocea Romaniei, Bogdan Ioan, supranumit si Michael Jackson de Romania, a fost inclus în TOP 10 cele mai bune auditii din anul 2018.

Clasat pe locul 4 de catre cei de la “The Voice Global”, constanteanul Bogdan Ioan se alaturi artistilor cu prestatii deosebite din tari precum Marea Britanie, Australia si Franta.

Difuzat in peste 200 de tari, “The Voice” este un format preferat si iubit de intreaga lume, si un start important in viata unui artist, asa cum este si in cazul lui Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei in 2018.

Artistul promite multe surprize muzicale si se va afla pentru prima data in fata unui public si live pe radio, miercuri 20 februarie de la ora 19:00, la City Vibes by București FM, în Mall Vitan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.