Horoscop marți 19 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 19 februarie

BERBEC
Vă ocupați de viața socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevărați, iar acum este momentul să dați cărțile pe față.

TAUR
Aveți chef să faceți ceva nou. Poate o excursie de câteva zile să vă încărcați bateriile sau măcar o plimbare prin anumite părți ale orașului în care nu ați fost până acum.

GEMENI
O să aveți parte de o surpriză în plan financiar. Vă așteptați la un mic bonus din partea șefilor, dar nu la o sumă consistentă, așa că astăzi plecați cu zâmbetul pe buze acasă.

RAC
Partenerul de cuplu ocupă un rol important în viața voastră în această perioadă. Îi pregătiți o surpriză ca să vă demonstrați încă o dată sentimentele puternice.

LEU
Vă urmați instinctul și o luați pe un alt drum față de cel la care se aștepta toată lumea. Este ceva neobișnuit pentru voi, dar se va dovedi  fi decizia potrivita.

FECIOARĂ
Atmosfera este una specială astăzi datorită unei persoane dragi care a revenit în țară după câteva luni de pauză. Vă era dor de discuțiile lungi cu această persoană.

BALANȚĂ
Astăzi se pare că o să călătoriți în interes de serviciu și plecarea a picat la fix. Nu v-ați desprins de weekend, așa că încă o plimbare, chiar și cu munca, nu strică.

SCORPION
Un prieten apropiat vă dă o veste care vă bucură. Sunt șanse mari să vă petrecti concediul undeva în afara țării alături de oamnei dragi vouă.

SĂGETĂTOR
Familia este foarte importantă pentru voi astăzi. Decideți să luați asupra voastră toate problemele și încercați să le rezolvați singuri. Atenție la cheltuieli pentru că la finalul zilei s-ar putea să fiți voi cei care au nevoie de ajutor.

CAPRICORN
Programul pentru astăzi include mult prea multe activități. Vă temeți că nu veți ajunge diseară la evenimentul programat. Faceți tot posibilul să vă prezentați, pentru că amicul care v-a invitat o să fie foarte supărat dacă nu îi veți fi alături.

VĂSRSĂTOR
Aveți chef să plecați într-un loc liniștit, unde să nu vă deranjeze nimeni și să puteți odihni în voie, însă în ultimul moment vă dați seama că nu ați terminat toată treaba la locul de muncă și că trebuie să aveți grijă de acest aspect.

PEȘTI
Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme casnice. Preluați controlul asupra situației și ca un adevărat strateg, mobilizați toată familia pentru un scop comun.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.