VIDEO: Olivier Kaye, finalist Eurovision – “Acum 3 ani cântam în camera mea, iar acum reprezint o țară la Eurovision. Este incredibil!”

Olivier Kaye, dublu câștigător la Cerbul de Aur, este unul dintre finaliștii Eurovision. El a fost invitatul matinalilor Răzvan Petre și Marius Stoica, povestind cum a ajuns să participe la Eurovision România, care îi sunt planurile Și ce reprezintă țara noastră pentru el.

“Am participat la Cerbul de Aur și mi-am dorit să particip la Eurovision România, întrucât am vrut să le mulțumesc românilor pentru voturile de la Cerb.”

Atât de special a fost momentul trăit la Brașov încât, acum două luni, Olivier Și-a tatuat Cerbul: “Tatuajul este amintirea vieții mele artistice de până acum. La Brașov a fost prima mea mare scenă. Țara mea este mică, iar în România la Cerbul de Aur a fost ceva de neuitat.”

Dacă vrei să afli ce piese românești cunoaște și îi plac, cât timp i-a luat să învețe cântecul în limba română, ce locuri din România a văzut până acum, ce amintiri are legate de Cerbul de Aur, de ce a renunțat la profesorat pentru muzică, vezi VIDEO.

Olivier Kaye consideră că a fi un străin care reprezintă o altă țară e ceva special. Artistul a simțit că după Cerbul de Aur a putut să își continue drumul în țara noastră: “Eurovision este modul meu de a merge alături de voi pe mai departe.”

Artistul crede că metoda de selecție a acestei competiții este diferită față de celelalte țări, cu mici excepții: “Doar în Franța este asemănător cu modul de aici: două semifinale plus finala.”

Momentan este extrem de concentrat asupra finalei de duminică, 17 februarie, de la București: “Eu m-am concentrat pe finala de acum. După acest moment nu Știu ce va fi. Dar, dacă ajung la Tel Aviv, am oameni lângă mine care mă vor ajuta. Consider că, dintre finaliști, doi ar putea fi periculoși. Sunt și mediatizați și iubiți de public: Laura Bretan și Bella Santiago. Însă, pentru mine această experiență nu este despre competiție, ci despre a-ți face prieteni! Acum 3 ani cântam în camera mea, iar acum reprezint o țară la Eurovision. Este incredibil!”

Pentru viitor, Olivier își dorește să rămână în România, mai ales că deja are mulți fani. Visează să ofere românilor atât piese în franceză, cât, mai ales, în limba română pe care plănuiește să o învețe curând.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.