Lista câștigătorilor concursului ”Butoiul cu fericire”

În urma tragerii la sorți, care a avut loc astăzi, în emisiunea ”Sens Unic”, am aflat numele câștigătorilor celor 3 invitații la piesa de teatru ”Butoiul cu fericire”.

Aceștia s-au înscris în concurs, iar astăzi, în emisiunea ”Sens Unic”, în cadrul tragerii la sorți efectuate cu ajutorul site-ului independent Random.org, au fost aleși de calculator.

Lista câștigătorilor:

  • Cristina Ladopoulos
  • Cosmina Bulumac
  • Mariana Cârstea

”Butoiul cu fericire” este o povesteste despre întâlnirea dintre doi oameni complet diferiți și aparent incompatibili.

Ea, Sanda, o chelneriță trăsnită și amuzantă, care ia totul în glumă, deși nu are o viață prea roz. E trecută de prima tinerețe, are cazier, a văzut multe la viața ei, trăiește într-un oraș minier, obscur, are un bărbat gelos și singura perspectivă e să participe la Vocea României, unde să își spună povestea.

El este un profesor universitar, matematician, statistician, scorțos și narcoleptic. Consideră că totul în viață poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studentă blondă, care seamănă izbitor cu Marilyn Monroeșsi de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de față cu Sanda și zidul de scorțoșenie se dărâmă.

Între profesor și chelneriță se creează o relație ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări și emoții.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.