Horoscop de weekend, 16 – 17 februarie

Sursa foto: www.pixabay.com

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 16 – 17 februarie

BERBEC
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

TAUR
Se anunță un weekend relaxant pentru voi. O să petreceți timpul cu familia și chiar dacă vremea nu vă permite să ieșiți la iarbă verde, tot veți găsi ceva amuzant de făcut în casă.

GEMENI
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

RAC
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu vă oprește din drum.

LEU
Nu mai puteți amâna promisiunile făcute și chiar dacă va fi nevoie să faceți drumuri lungi, trebuie să vă țineți de cuvânt. Învățați să vă simțiți bine oriunde mergeți, deși unele personae din grupul vostru nu sunt chiar cele lângă care vă doriți să vă petreceți sfârșitul de săptămână.

FECIOARĂ
Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

BALANȚĂ
Acordați prioritate familiei, pentru că în ultima vreme ai fost reținuți la serviciu și v-ați cam neglijat căminul. Se anunță multă distracție alături de prietenii apropiați, poate chiar o petrecere organizată chiar de voi.

SCORPION
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

SĂGETĂTOR
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

CAPRICORN
În aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Vă petreceți timpul înconjurați de familie și prieteni și vă bucurați din plin de compania lor.

VĂSRSĂTOR
Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

PEȘTI
Fiți foarte atenți atunci când vine vorba de cumpărături. Sunteți atrași de tot ce este nou în materie de tehnologie, așa că sunt șanse mari să vă achiziționați un produs scump, dar de care nu aveți neapărat nevoie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.