Îndrăgostiții de FM au sărbătorit Ziua Mondială a Radioului în stil gourmet

Matinalii BFm au făcut cinste atât On Air, cât și într-un studio special cu un matinal special. 10 ascultători câștigători au luat masa alături de echipa Matinalului ”Bună dimineața, București!”. Și pentru că a găti gourmet nu e specialitatea lui Răzvan și Marius, ei au invitat-o pe Gabriella Pascaru Bisi să pregătească un brunch marca Arta Gustului.

De la 6 dimineața, cu un ”Bună Dimineața, București!” din studioul special amenajat la License Bar, Răzvan Petre și Marius Stoica au fost pe undele 98,3 cu povești interesante și muzică bună. Dar, spre deosebire de alte dimineți, sub ochii lor s-au pregătit niște preparate savuroase – special pentru câștigătorii concursului BFm. Toată pregătirea și secretele din spatele rețetelor au putut fi văzute și aflate din live-ul de pe Facebook-ul București Fm. Curioși din fire, Răzvan și Marius au aflat de la Gabriella Pascaru Bisi atât rețete delicioase, cât și câteva sfaturi despre nutriție și tendințele gastronomice ale anului 2019.

Dacă vrei să (re)vezi, click pe VIDEO!

Cum diminețile la București Fm aduc muzică bună și invitați dragi ascultătorilor, Răzvan și Marius i-au avut alături pe doi dintre finaliștii Eurovision: Letiția Moisescu și Aldo Blaga. Artiștii au povestit despre competiție și despre planurile pe care le au după momentul finalei din 17 februarie, de la București.

Dacă Letiția își argumentează piesa spunând că România înseamnă folclor și aparteneța la influențele acestuia, Aldo speră să câștige piesa cu care țara noastră să se claseze la Tel Aviv pe un loc de podium.

Cei doi, ca majoritatea finaliștilor, speră ca valul de comentarii negative, iscat la adresa concurenților, să înceteze. Letiția spune: ”Noi suntem acolo pentru muzică. Nu are nimeni nimic cu nimeni! Să lăsăm muzica să vorbească!”

Dacă vrei să afli în detaliu ce spun Letiția și Aldo despre Eurovision, vezi VIDEO

Iar după o porție de muzică bună, ascultătorii invitați ai Matinalului au gustat preparatele gătite de Gabriella Pascaru Bisi. Ei au fost încântați și asta s-a văzut și din farfuriile goale de la finalul brunch-ului. Cu note de 10 la adresa Gabriellei, cu zâmbetul pe buze pentru ceea ce au trăit alături de echipa București Fm, ascultatorii au concluzionat: au petrecut cea mai inedită și frumoasă Zi Mondială a Radioului.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.