Echipa de Fed Cup are nevoie de puncte de la Miki Buzărnescu

România a reuşit o calificare fabuloasă în semifinalele Fed Cup, dar din păcate încă nu poate conta pentru obţinerea de puncte, pe a doua jucătoare din echipă.
Florin Segărceanu nu prea are deocamdată multe soluţii. Sorana Cîrstea s-a retras din echipă şi este în scărere mare de formă, Ana Bogdan este în prima sută dar nu are un clasament deosebit şi nici rezultate, iar Irina Begu şi Monica Niculescu, vor trebui în continuare menajate pentru o eventuală partidă decisivă de dublu.

Până la meciul cu Franţa nu se întrevăd soluţii, iar căpitanul Segărceanu va trebui să conteze mai departe pe Mihaela Buzărnescu, o jucătoare deosebită, dar care nu şi-a mai găsit ritmul după accidentarea de la picior. Miki a ajuns la a zecea înfrângere de când s-a întors în circuit şi nu a mai câştigat nici o partidă din august anul trecut, de dinainte de accidentare. Buzărnescu nu joacă rău, dar îi lipseşte acea luciditate, forţă şi concentrare, calităţi care au propulsat-o în top 30. La Doha a pierdut în trei seturi la Ostapenko, jucătoare de top 10, dar care nici ea nu mai este la nivelul pe care l-a avut atunci când a câştigat turneul de la Roland Garros în 2017.

Un lucru este cert şi anume că echipa de Fed Cup a României, va conta mai departe pe ajutorul Mihaelei. Părerea mea este că sportiva din Bucureşti este în creştere de formă şi va ajunge în scurt timp la un nivel mult mai bun al jocului, lucru de avem mare nevoie, pentru întâlnirea cu Franţa din 20-21 aprilie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.