Lupta in varf se ascute la Fotbal in Sala Sports Events

Aseara in sala Premium Wellness Institute s-au desfasurat partidele contand pentru etapa a 7 – a din cadrul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events.

De departe cea mai inclestata intalnire a fost partida dintre primele 2 clasate. Reeditarea finalei de anul trecut ne-a tinut cu sufletul la gura pe toti cei prezenti, spectacolul fiind unul cat se poate de apreciat. Genpact a inceput in forta, preluand mijlocul terenului si reusind sa deschida scorul in minutul 6, la capatul unei actiuni personale a lui Andrei Cioroiu. Dupa aceasta, initiativa a apartinut celor de la Apa Nova care au reusit egalarea in minutul 13 pentru ca apoi, imediat dupa reluarea celei de a doua reprize sa inscrie si golul cu numarul 2. A urmat apoi o lupta acerba, ambele echipe ratand cateva ocazii destul de mari. Aproape de final, in penultimul minut de joc, Ionut Marele egaleaza pentru Genpact printr-un sut senzational de la mare distanta, iar in ultimul minut de joc, campionii in exercitiu ai editiei trecute marcheaza printr-o lovitura de pedeapsa executata precis de Robert Flesariu. In urma acestui rezultat ambele echipe conduc ierarhia la zi cu 18 puncte.

A urmat un alt meci spectaculos prin desfasurarea scorului, Radio Romania impotriva DXC Technology. Primii au facut o prima repriza foarte buna, intrand la pauza cu avantajul de 3-1, cu o dubla semnata Florin Buzatu. In repriza secunda insa, lucrurile s-au inversat si DXC Technology, printr-o mobilizare exemplara, a intors rezultatul, obtinand victoria la final cu 4-3. In urma acestui succes, acestia continua sa spere la ultimul loc ce duce in playoff, etapa urmatoare fiind una edificatoare in acest sens.

Meciul trei a opus HP Inc. si Euler Hermes. A fost un meci la discretia primilor care se impun cu 3-0 si se apropie la 5 puncte de lideri, totul fiind posibil pentru ei in play-off atunci cand punctele se vor injumatati.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla cum evolueaza echipele in cadrul celui mai apreciat Campionat al iernii, dedicat exclusiv corporatiilor din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.