Linda Teodosiu, finalistă Eurovision: “Românii sunt minunați, sunt fericită că mă acceptă”

Linda Teodosiu, calificată în finala Eurovision, a fost invitata matinalilor Răzvan Petre și Marius Stoica. Ea a povestit în Matinalul BFm de ce a decis să participe în România și nu în Germania, care îi sunt planurile și cum se pregătește pentru finala de la București.

Aflată la prima participare la Eurovision, Linda spune: “Fiecare competiție e diferită, fiecare public e diferit. Românii sunt minunați, sunt fericită că mă acceptă. Sunt fericită că sunt aici.”

Flavius Teodosiu, tatăl Lindei, a fost și el prezent în studio. De data asta a venit în calitate de susținător al fiicei sale, nu ca artist.

Linda recunoaște că este extrem de emoționată. “Trebuie să mă calmez, să fiu mai relaxată. Acum știu ce mă așteaptă, cunosc oamenii, deci cred că știu destul de multe ca să mi se pară mai natural.”

Dacă vrei să afli despre experiența tatălui Lindei la Eurovision, cu ce staruri a fost Flavius în turnee, de ce nu a participat Linda până acum la Eurovision, cum de a ales să fie prezentă anul acesta, de ce pentru România și nu pentru Germania, vezi VIDEO!

În opinia artistei, la Eurovision sunt multe talente, multe piese bune iar competiția este mare. “Însă nu mi-e frică de nimeni. Este o competiție de muzică, nu de box. Dar să spunem că Laura Bretan e bună, Bella e bună.”

Legat de grupurile de discuții create pentru Eurovision, Flavius și-ar dori să înceteze cu ura. “Haideți să încetăm cu asta. Să lăsăm muzica să vorbească. De ce trebuie să ne alimentăm cu energie negativă?” Linda a optat să nu asculte pe nimeni din acele grupuri. “Eu mă concentrez și sunt focusată pe show-ul meu, pe ceea ce am de făcut.”

Linda Teodosiu pregătește un show mai complex decât în semifinală. “Va fi o surpriză. Nu vreau să spun mai multe, întrucât vreau să obțin efectul de WOW atunci când voi intra pe scenă. Cât despre mesajul piesei, Renegades, pot spune atât: nu contează cine ești, ce culoare de piele ai, ci contează să fii liber.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.