Horoscop miercuri 13 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 13 februarie

BERBEC
Se anunță o zi plină de activități și sarcini noi. Nu prea știți să spuneți „Nu” atunci când cei din jur vă roagă ceva și acum v-ați cam aglomerat.

TAUR
Aflați din timp că vi se plănuiește o surpriză, dar nu spuneți nimic pentru a nu strica munca celor care s-au ocupat de toate detaliile.

GEMENI
Astăzi este o zi perfectă pentru plimbări, planuri de vacanță sau chiar plecarea în concediu. Sunteți atât de veseli încât toți care iau contact cu voi ajung să zâmbească.

RAC
Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări din ce în ce mai indiscrete, așa că astăzi puneți o barieră de care nu o să mai treacă nimeni.

LEU
Sunteți mai motivați ca niciodată să doborâți un record personal. Chiar dacă nu ați spus nimănui despre asta, aveți obiective bine definite.

FECIOARĂ
Va fi o zi liniștită. Pe seară o să aveți de făcut un drum puțin mai lung pentru a rezolva ceva legat de locul de muncă. Chiar și așa, călătoria vă va face plăcere.

BALANŢĂ
Ați parcurs toți pașii pentru a obține ceea ce vă doreați. Nu vă rămâne decât să așteptați vestea cea mare. Va fi o zi interesantă.

SCORPION
Totul ia o întorsătură neașteptată și sunteți entuziasmați de ceea ce se anunță. Va fi una din acele zile în care spontaneitatea își va spune cuvântul.

SĂGETĂTOR
Încercați din răsputeri să găsiți un echilibru în mijlocul tuturor evenimentelor care au loc în viața voastră.  Partenerul de viață va fi alături de voi în toată această perioadă tulbure.

CAPRICORN
S-a creat o anumită situație la locul de munca și încercați să profitați de aceste lucruri. Urmează să faceți o investiție financiară importantă.

VĂRSĂTOR
Este o zi dedicată lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala voastră preocupare, pentru ca gesturile de afecțiune dintre voi și persoana iubită sunt din ce în ce mai multe.

PEŞTI
Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.