Bella Santiago, finalistă Eurovision: “Anul trecut a fost o experiență și mi-a dat motiv să vin acum”

Bella Santiago, finalistă Eurovision, a îndepărtat ceasurile rele ale zilei de marți, oferind un ”Bună dimineața, București!” plin de energie și voie bună.

Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat ca Bella Santiago nu are nicio emoție pentru finala de la București din data de 17 februarie. “Nu sunt emotivă pentru că nu mă gândesc mult. Merg acolo, mă distrez, îmi fac treaba bine și dacă oamenilor le place va fi bine.”

Artista spune că după semifinala de la Iași se simte foarte bine. Acum pregătește finala. “Ne pregătim să facem și mai mult show. Mă bazez pe dansatori, pe costume. În plus, melodia mea are condimente filipineze și pentru show ne gândim să mergem pe un scenariu în care eu sunt regina.”

Dacă vrei să afli de ce nu s-a înscris la timp la Eurovision, care este cel mai mare neadevăr pe care l-a auzit legat de participarea ei, care este visul său, vezi VIDEO!

Participarea de anul trecut o simte ca pe un moment care a pregătit-o pentru ceea ce trăiește anul acesta. “Anul acesta o să cânt singură și având Army of love, o melodie mai ritmată, pot face show. Înainte am cântat cu Jukebox și am avut baladă rock. Nu m-a limitat piesa, pentru că eu cânt orice, îmi place mult să cânt. Pentru mine, anul trecut a fost o experiență și mi-a dat motiv să vin acum.”

Artista continuă să colaboreze cu Jukebox. “Urmează să lansăm o piesă pe 14 februarie. O lansăm pentru iubire.”

Bella Santiago va ține pumnii oricui va câștiga, în cazul că nu va fi ea cea care va reprezenta România la Tel Aviv. “Dacă nu câștig eu, voi ține pumnii celui care va merge să reprezinte România.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.