Avem căldură, avem de toate!

Furnizarea agentului termic către populație nu se va întrerupe. Administratorul special al RADET, Alexandru Burghiu, admite însă varianta că aceasta să ajungă în stare de faliment.

Asta dacă Ministerul Energiei și Romgaz nu vor fi de acord cu planul de reorganizare așa cum a fost elaborat el de către administratorul judiciar, Rominsolv. Dar, chiar și în această situație, va fi asigurată continuitatea serviciului public de termoficare.

Activitatea RADET va fi mutată fie pe Compania Municipală Energetica, după ce aceasta va fi ratificată printr-un vot de două treimi al Consiliului General al Municipiului București, fie către o altă companie nou creată.

Pe de altă parte sindicaliștii sunt nemulțumiți. Ei spun că Bucureștiul stă pe un butoi cu pulbere din cauza țevilor mult prea vechi. De aici și numărul mare de avarii din ultima perioadă. Pentru renovări trebuie bani.

Unii primari sunt nemultumiți de banii primiți de la Guvern, alții spun că le ajung. Este și cazul primarului din Sectorul 4, Daniel Băluță.

Reporterul nostru, Mircea Apostolescu, Daniel Băluță, primar al Sectorului 4, consilierul general Cătălian Deaconescu, Alexandru Burghiu, administratorul RADET și liderul de sindicat Ioana Stoica au discutat astăzi, În Comunitate, despre bani, avarii, și un posibil lacăt pus pe ușa instituției.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.