După prima zi Cehia-România 1-1 în Fed Cup

Simona Halep reuşeşte să echilibreze scorul, după primele două partide din prima zi a întâlnirii de Fed Cup cu Cehia. Numărul 3 mondial a câştigat în minimum de seturi cu 6-4, 6-0.

Primul set a fost unul cu emoţii. Simona a început foarte bine partida, serviciul i-a mers spre un procentaj foarte bun de 70 % şi nimic nu prevestea suspansul de la finalul primului act. Jucătoarea noastră şi-a dominat clar adversara, dar la scorul de 5-2 şi 40-0 pe serviciul ei, jocul sportivei noastre are o cădere abruptă. Serviciul nu i-a mai funcţioneat, îşi pierde rădbarea la schimburile prelungite de mingi, concentrarea nu mai este aceeaşi şi se ajunge la 5-4. Cu toate acestea, fostul lider mondial, reuşeşte să-şi găsească ritmul şi concentrarea şi reuşeşte să închidă în favoarea ei primul set cu 6-4.

În setul trei, prima rachetă a României începe mult mai ofensiv. Jocul Simonei creşte din nou, siguranţa şi plasamentul loviturilor îi aduc sportivei din Constanţa puncte unul după altul şi scorul ajunge destul de repede la 3-0. Halep îi administrează cehoaicei în manşa secundă o înfrângere clară, umilind-o la final cu 6-0.

Programul zilei de mâine începe tot de la ora 14.00 cu duelul Pliskova-Halep, iar apoi va continua cu al doilea meci se simplu, cel dintre Siniakova şi Buzărnescu.
La finalul zilei, partida de dublu va aduce faţă în faţă perechile Siniakova/Krejcikova-Begu/Niculescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.