Cehia-România 1-0 în Fed Cup, Pliskova prea puternică pentru Buzărnescu

Numărul 5 mondial a făcut în primul meci al întâlnirii Cehia-România din Fed Cup, o adevărată demonstraţie de forţă. Prima rachetă a Cehiei, nu a avut nici o emoţie în partida cu Mihaela Buzărnescu. Pliskova a umilit-o practic pe a doua jucătoare a României în primul set cu 6-1, cînd Mihaela parcă era din altă lume şi nu-i venea să creadă ce i se întâmplă pe teren.

În setul doi Miki reuşeşte să echilibreze balanţa din teren şi egalitatea se menţine până la 4-4. Karolina Pliskova demonstrază încă o dată că este o jucătoare de top, simte momentul prielnic, face break-ul şi cîştigă şi setul doi cu 6-4, aducând astfel primul penct pentru Cehia în întâlnirea cu România.

Imediat după această partidă care s-a terminat neaşteptat de repede, va începe al doilea meci al zilei, care le va aduce faîă în faţă pe Simona Halep şi pe Katerina Siniakova. Cele două sportive şi-au împărţit până acum victoriile în partidele disputate la ediţii consecutive în turneul de la Shenzhen . În 2017 s-a impus cu 7-5 în decisiv sportiva din Cehia, iar în 2018 a câştigat Simona cu 6-0 în decisiv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.