VIDEO: Laura Bretan – ”Eu cred în piesă și știu că totul se întâmplă cu un motiv!”

Laura Bretan, semifinalistă Eurovision 2019, a poposit de peste Ocean în studioul Matinalului București Fm, înainte de a merge la Arad. Cu multe emoții, le-a povestit lui Răzvan Petre și Marius Stoica ce înseamnă pentru ea participarea în competiția Eurovision, ce așteptări are și care îi sunt planurile.

”Am auzit de Eurovision și mi-am dorit să particip. Dar nu am avut piesă și nu am încercat. Iar, într-o zi, m-a sunat domnul Paul Nancă. I-am spus că m-am gândit, dar nu am piesă. Apoi am primit un e-mail că a găsit piesa. Iar când am auzit-o, am zis «Gata, asta e piesa!» Piesa era scrisă de 2 ani! Am schimbat câteva lucruri la ea și ne-am gândit la Dear Father, pentru că am simțit că merge.”

Dacă vrei să afli ce stiluri cântă Laura, dacă e mai greu în America decât în Romania, ce piese i-au plăcut de-a lungul anilor la Eurovision, cu cine ar dori să facă o piesă, vezi VIDEO.

Deși a câștigat ”Românii au talent” și a ajuns în finala ”America’s got talent”, Laura Bretan are mari emoții în public: “Înainte de aceste concursuri nu aveam emoții, dar acum nu știu ce s-a întâmplat…”

Chiar dacă trăiește în Statele Unite, Laura Bretan a învățat Bucureștiul: ”Îmi place foarte mult pe Calea Victoriei, am fost de 3 ori la Ateneu. Mă relaxează să merg în parcul Herastrau.”

Iubește gastronomia românească: ”Îmi place ciorba de perișoare, iar în America iubesc burgerii.”

Artista nu renunță la România: “Încet, încet învăț să mă familiarizez și cu muzica din România. Avem o comunitate foarte mare de români în Chicago și acolo se ascultă și multă muzică populară.”

Primul sfat pe care i l-a dat mama ei înainte de Eurovision a fost: ”Să mă uit în Sus, să nu am bai de nimeni și să îmi fac treaba!”

Legat de participarea în semifinala de la Arad, Laura Bretan spune: ”Eu cred în piesă și știu că totul se întâmplă cu un motiv!”

În viitor își dorește să aibă un concert și să cânte pe aceeași scenă cu Celine Dion.

Credit foto: Cosmin Boroiu

1 COMENTARIU

  1. Ați c-am prea înghesuit-o d-lor de la radio !
    Eu Iti Doresc să Câștigi Tot și Să Aduci EUROVISIONUL în România, împlinindu-Ți Tot Visul, parcă neterminat la AGT… ! DOMNUL și TATĂL să Te Inspire și Să Ajute !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.