Horoscop de weekend, 9 – 10 februarie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 9 – 10 februarie

BERBEC
Ziua începe cu o oportunitate minunată pe plan profesional. Deși aveți foarte multe pe cap, decideți să profitați de această șansă și să vă încercați norocul.

TAUR
Astăzi este momentul să faceți schimbările pe care le așteptați de foarte mult timp. Aveți încredere în oamenii cu care interacționați și vă lăsați ghidați de aceștia.

GEMENI
Este o zi cu multe vești importante pentru voi. Depinde de voi ce decizii luați și ce aveți de gând să faceți cu informațiile pe care le primiți.

RAC
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se dă peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

LEU
Afacerile de familie sau un proiect personal începe să prindă contur. Prindeți curaj și începeți să credeți că sunt șanse de reușită.

FECIOARĂ
Va fi un weekend care o să vă amețească. Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să vă odihniți.

BALANȚĂ
Sunteți tentați să vă faceți ordine în viața socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoateți încet, dar sigur, din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

SCORPION
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate.

SĂGETĂTOR
În urma discuțiilor cu partenerul de viață, ajungeți la concluzia că este mult mai bine să stați liniștiți și să nu încercați să îi săriți în ajutor celui care vi-l solicită pentru că în mod sigur veți fi păcăliți. Deschideți bine ochii.

CAPRICORN
Aceste zile o să faceți tot posibilul să vă asigurați că lucurile se desfășoară așa cum vreți voi. Partea bună a lucrurilor este că o să vă fie răsplătit efortul.

VĂSRSĂTOR
Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

PEȘTI
Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. Aveți tendința să fiți risipitori și să pierdeți tot ce ați agonisit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.