Primele 3 echipe clasate se detaseaza in clasament la Fotbal in Sala Sports Events

Aseara in sala Premium Wellness Institute s-au desfasurat partidele contand pentru etapa a 6 – a campionatului de Fotbal in Sala.

DXC Technology si Apa Nova au oferit un spectacol frumos, aprig disputat. Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, intrandu-se la pauza cu 3-2. Apoi, in a doua repriza, mai pragmatici au fost cei de la Apa Nova care au reusit sa inscrie de 5 ori beneficiind si de faptul ca adversarul nu a avut foarte multe optiuni pe banca de rezerve. Robert Marincescu, portarul golgheter al celor de la Apa Nova, si-a trecut inca o data numele pe lista marcatorilor, contribuind din plin la rezultatul final 8-2.

Seara a continuat cu un alt meci spectaculos in care s-au intalnit Euler Hermes si Genpact. Desi condusi inca din minutul 2, campionii editiei 2018 au reusit sa revina pe tabela si sa marcheze in doua randuri astfel ca la pauza s-a intrat cu 2-2. Repriza secunda a fost una de lupta in care eforturile celor de la Genpact s-au vazut incununate cu gol in minutul 18. A urmat apoi o perioada de echilibru, care s-a rupt insa pe final, in ultimul minut Genpact reusind inca 2 goluri si pecetluind rezultatul final de 5-2.

HP Inc. aduna inca 3 puncte in vistierie beneficiind de neprezentarea celor de la Radio Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.