Horoscop vineri 8 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 8 februarie

BERBEC
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce vă plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv.

TAUR
Aveți o sclipire de moment ce vă face salvatorul grupului de prieteni. Aceștia se aflau într-un impas de mai multă vreme.

GEMENI
Realizați că fără să spuneți „te rog” sau „mulțumesc” nu o să rezolvați nimic, așa că vă schimbați total atitudinea față de cei din jur.

RAC
Sunteți convinși că aveți dreptate și încercați să le demonstrați asta și celor din jur. Atenție însă la ce au de spus și cei cu care interacționați.

LEU
Drumul vostru va fi presărat de succes. Veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Recolta va fi bogată.

FECIOARĂ
Pentru voi este un moment plin de oportunități și mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații imprtante pentru viitorul vostru.

BALANȚĂ
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

SCORPION
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului.

SĂGETĂTOR
Trebuie să faceți pace cu voi înșivă. Vă obosiți peste măsură dorind să executați totul de unul singur. Dacă cereți ajutorul cuiva, nu este semn de slăbiciune. Învățați asta.

CAPRICORN
Aveți un potențial mai mare decât credeați și cineva observă asta și are încredere în voi. Așteptați-vă la câteva provocări din partea acestei persoane.

VĂSRSĂTOR
Descoperti plăcerea pe care un lucru tare simplu o aduce. Entuziasmul și încântarea pun stăpânire pe voi și emanații în jurul vostru energie pozitivă.

PEȘTI
Responsabilitatea de care dați dovadă astăzi o să vă aducă o bilă albă la locul de muncă. Impresionați printr-un bun simț ieșit din comun și nu mulți sunt cei care vă cunoșteau latura asta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.