Gabriela Firea: Vom ataca bugetul, dacă va rămâne așa!

La ieșirea de la discuțiile cu ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, primarul general Gabriela Firea a declarat că acesta ar fi fost inflexibil, spunând că bugetul va rămâne în forma sa actuală, iar discuția cu privire la bugetul Capitalei ar fi fost o acțiune simulată, chiar o regie.
Edilul șef al Capitalei spune că a încercat să-i explice ministrului de finanțe că nu toți bucureștenii sunt privilegiați, că mulți dintre aceștia au nevoie de transportul public, de sistemul de termoficare și de spitale susținute de către Primăria Capitalei. Ministrul de finanțe ar fi rămas inflexibil, spunând că împărțirea bugetului s-ar fi hotărât, deja.

Eugen Teodorovici ar acționa astfel sub presiune, de teamă să nu fie remaniat. Iar tăierea a 25% din bugetul Primăriei Capitalei ar constitui o răzbunare a președintelui PSD Liviu Dragnea la adresa primarului general, răzbunare în urma căreia ar avea de suferit bucureștenii, a mai susținut Firea.

Primarul Capitalei a mai spus că va iniția discuții cu grupurile și comisiile parlamentare, pentru a-și convinge pe deputați și senatori să amendeze proiectul de buget în favoarea Bucureștiului. Dacă bugetul va fi adoptat de către Parlament în forma propusă de către Ministerul Finanțelor, Primăria Capitalei va ataca în justiție legea bugetului, a mai declarat Gabriela Firea la ieșirea de la întâlnirea cu Eugen Teodorovici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.