Gabriela Firea: Noi nu venim la Guvern să cerșim, sunt banii bucureștenilor!

Înaintea întâlnirii primarilor bucureșteni cu ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, primarul general Gabriela Firea a declarat că, ieri, la întâlnirea primarilor AMR cu ministrul de finanțe și cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu ar fi fost contrazisă, ci i-ar fi fost confirmate faptul că s-ar tăia 25% din bugetul Primăriei Capitalei, dar ar fi bine deoarece banii ar fi dați către primăriile de sector, a spus Firea.

Edilul șef a reiterat faptul că Municipalitatea are atribuții mult mai vaste decât primăriile de sector, deoarece trebuie să achite facturile la servicii publice care se adresează tuturor bucureștenilor, precum încălzirea sau transportul.
„Bugetul nu se face după bunul plac al unui lider politic, ci în conformitate cu prevederile legale. Trebuie să primim resurse în funcție de atribuțiile ce ne revin”, a mai susținut Gabriela Firea.

În context trebuie reamintit faptul că, ieri, după o întâlnire de 4 ore cu primarii AMR, președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a declarat că toate administrațiile locale vor avea cel puțin tot atâția bani ca și anul trecut. Bucureștiul va primi un buget mai mare decât cel de anul trecut. Cei șapte primari bucureșteni trebuie să se întâlnească cu ministrul de finanțe și să se înțeleagă cum doresc să fie împărțiți banii Capitalei, a spus aseară președintele PSD.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.