Dya și Lucian Colareza, finaliști Eurovision: ”E un început pentru noi doi!”

Dya și Lucian Colareza, finaliști Eurovision, au spus ”Bună dimineața, București!” plin de muzică și povești. Calificați cu piesa bilingvă “Without you” în finala din data de 17 februarie, ei sunt optimiști și abia așteptă momentul. Cei doi artiști au povestit matinalilor Răzvan Petre si Marius Stoica despre colaborarea lor și ce va urma după Eurovision.

Lucian și-a reamintit cum s-a îndrăgostit de stilul latino. “A fost o nebunie. Acum 12 ani am plecat în vacanță la unchii mei, în Barcelona, și am decoperit genul ăsta muzical. M-am îndrăgostit de el și de atunci doar asta fac. Fac ce iubesc, ce simt!”

Dya este obișnuită cu studiourile de radio încă de mică: “La 6 ani am fost la Radio Vacanța. De vreo doi ani sunt implicată în câteva proiecte drăguțe și sunt pe fugă dintr-o parte în alta. Am un proiect cu Nick de la N&D, am avut și un turneu național.”

Lucian Colareza și Dya au povestit cum au ajuns să facă acest duet. “Eu știam de Dya, ea de mine, iar ideea să fim noi doi au avut-o Dya și compozitorul piesei.” Dya a fost cea care și-a dorit ca el să fie partenerul său:  “Compozitorul mi-a trimis piesa și niște nume de băieți. Când am văzut numele lui Lucian am zis «gata».”

Lucian a recunoscut că la început nu i-a plăcut piesa. “Mie, la început, nu mi-a plăcut piesa, pentru că era toată în engleză. Am zis să mă lase să intervin un pic: să fac partea mea în limba spaniolă, să mai lucrăm și la linia melodică, ca să mi se potrivească.”

Dacă vrei să afli toată povestea piesei celor doi de la Eurovision, cum au primit vestea intrării în semifinală, cum erau să rateze competiția, ce surprize pregătesc pentru finală, vezi VIDEO

Cei doi și-ar dori ca, la nivel organizatoric, Eurovision să le acorde mai mult timp pentru repetiții. “A fost totul OK, doar că noi ca și artiști avem nevoie de puțin mai mult timp. Am vrea să nu fim pe fugă. Ar merge o zi în plus. Lumea vede doar produsul final.” Dya punctează că se justifică dorița lui Lucian întrucat: “în spatele acestor 3 minute e foarte multă muncă.”

Pentru Dya si Lucian Colareza, până acum, Eurovision a fost o experiență frumoasă și unică.

Ei plănuiesc să facă un clip pentru piesă. În plus, ”Vrem să facem două concerte împreună: unul la Iași și unul la mare. Vrem să mai facem și două piese”, punctează Lucian. Iar Dya conchide: ”E un început pentru noi doi!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.