Final de tur la Fotbal in Sala Sports Events

Aseara in sala Premium Wellness Institute s-au desfasurat partidele contand pentru etapa a 5 – a din cadrul Campionatului de Fotbal in Sala, ultima a turului.

In ciuda absentelor unor jucatori importanti, HP Inc. a oferit o replica buna in fata primei ocupante a clasamentului. Desi a fost mereu la conducerea jocului, Apa Nova a avut in fata o echipa bine asezata in teren care i-a pus probleme pe contraatac. Desprinderea a avut loc spre finalul partidei, rezultatul inregistrat fiind 5-1.

Euler Hermes si Radio Romania au oferit, asa cum ne asteptam, un meci extrem de disputat in care balanta se putea inclina in favoarea oricarei echipe. Din pacate pentru primii, ei pierd din nou la limita un joc important, astfel ca sansele la playoff se diminueaza. De partea cealalta, Radio Romania pare sa isi revina la forma cu care ne-au obisnuit. Rezultat final 5-4.

In ultimul meci al serii DXC Technology a intalnit Genpact intr-un duel cu un nivel ridicat de joc prestat de cele 2 formatii. Desi au condus pe intreaga durata a intalnirii, campionii editiei 2018 au facut diferenta abia pe final, cand au profitat din plin si de o eliminare din tabara adversa. S-a terminat 5-1, cu o tripla semnata Marian Munteanu.
Ca un fapt interesant, in etapa cu numarul 5 toate cele 3 invingatoare au reusit sa obtina victoria marcand cate 5 goluri.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla evolutia echipelor corporatiste in returul celui mai interesant campionat din Bucuresti marca Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.