Teodora Dinu: “Nu cred în ideea de «piesă de Eurovision»

Teodora Dinu, finalistă Eurovision cu piesa “Skyscraper”, a dat “Bună dimineața, București!” cu povești legate de participarea sa în cadrul competiției.

Matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat că artista lucrează la partea coregrafică pentru Finală. “Mă gândesc la coregafie. Nu știu încă. Aș vrea să fie complex”, a spus Teodora.

Teodora Dinu a primit peste 50 de piese, fără a mai spera că va găsi melodia potrivită cu care să se prezinte la selecția națională. “Am primit vreo 50 și ceva de piese. Le-am ascultat, dar niciuna nu era pe stilul meu. Și am zis că aia e. Iar a doua zi am primit un singur mail, cu o singură piesă. Mi-au spus că au scris o piesă, s-au gândit la mine. Am ascultat piesa o dată și a fost dragoste la prima ascultare. Mi-a plăcut mult starea, ritmul, refrenul.”

Artista crede în acest concurs, însa nu și în ideea de piese compuse strict cu acest scop. “Nu cred în ideea de «piesă de Eurovision». Din câte am observat sunt mulți compozitori care nu vor să se asocieze cu Eurovisionul. Îmi place că Eurovisonul e singura șansă a artiștilor de a-și reprezenta țara. Eu îmi doresc de când eram mică să particip la acest concurs.”

Dacă vrei să afli ce piesă ar cânta dintre cele de la Eurovisionul din alți ani, ce părere are despre competiția din acest an, la câte concursuri a participat de-a lungul anilor, vezi VIDEO

Legat de partea organizatorică a semifinalei de la Iași, Teodora regretă doar că sunetul din sală nu a fost la fel cu cel de la TV. “Într-un fel se aude când e sec, în altul când ai efecte!”

Pentru finala de la București, de pe 17 februarie, ea pregătește ceva surpriză. “Producătorii vor să facă un alt mix master. Am o surpriză legată și de ținute. Am momente când ascult piesa în căști și vizualizez cam ce va fi acolo. Însă încă e greu să mă decid.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.