Horoscop marți 5 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 5 februarie

BERBEC
Va fi o zi în care o să faceți un pas important în carieră. Și acasă o să aveți parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

TAUR
Norocul vă surâde astăzi și o să aveți parte de o mare reușită. Realitatea o să depășească mult așteptările voastre, așa că bucurați-vă din plin de ce urmează să se întâmple.

GEMENI
Cariera voastră se va îmbunătăți datorită unui proiect pe care o să îl începeți în perioada următoare. Demonstrați că sunteți capabili să îndepliniți orice .

RAC
Energia voastră este molipsitoare. Sunteți toată ziua cu zâmbetul pe buze și nimeni nu vă poate refuza. Ptofitati de acest avantaj.

LEU
O să aveți o parte de o surpriză de ordin financiar. Primiți niște bani pe care nu îi așteptați. Important este să nu vă grăbiți să îi cheltuiți imediat.

FECIOARĂ
Nu este nevoie de un efort mare pentru a vă urma visul, ci doar să fiți mai atenți și mai stăpâni pe situație. Chiar dacă sună ciudat, v-ar prinde bine ceva timp să reflectați asupra lucrurilor pe care le vreți cu adevărat în viața voastră.

BALANȚĂ
O problemă de ordin financiar nu vă dă pace de câteva zile, dar astăzi o să îi găsiți rezolvare datorită partenerului de viață. Seara o să sărbătoriți ceva ce ține de locul de muncă.

SCORPION
Dacă simțiți nevoia să faceți o mărturisire pe plan sentimental, nu vă temeți de reacții. Este mai bine să o faceți acum decât mai târziu.

SĂGETĂTOR
Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu vă este pe plac și vreți să faceți câteva modificări. Vor fi discuții aprinse, dar șansele sunt de partea voastră.

CAPRICORN
Astăzi faceți haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, voi căutați partea bună și vă amuzați copios.

VĂRSĂTOR
Parteneriatele capătă un nou contur astăzi. Vi se întoarce norocul și totul merge mai bine decât v-ați fi așteptat.

PEȘTI
Primiți o veste bună. Are legătură cu planurile voastre de viitor. Vi se ia o piatră de pe inimă și vă gândiți să ieșiți în oraș să sărbătoriți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.