VIDEO: Mirela Vaida – ”Lumea are nevoie de mesaj, de refrene, de armonie muzicală!”

Mirela Vaida, finalista Eurovision a dat un “Bună dimineața, București!” plin de energie, potrivit pentru o zi de vineri. Matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica au invitat-o pe aleasa publicului din semifinala de la Iași să povestească despre experiența trăită și despre gândurile legate de finală.

Mirela a recunoscut că și-a făcut analiza momentului din semfinală: “Sunt probleme care depind de mine sau de partea tehnică. Dar le voi regla. Și ce am greșit în prima parte voi remedia. Însă am o problemă: nu mă pot uita la mine. Știu ce am greșit și, dacă îmi mai arăți odată ce am greșit, mă apucă nervii.”

Artista le-a spus matinalilor că se simte foarte bine în studioul BeFm și îi place mult la radio: ”Mă simt bine cu voi, am început în forță dimineața, am ajuns la timp. Rar mi se întâmplă să întârzii, dar am avut momente când am ajuns pe ultima sută de metri.”

Legat de momentul Eurovision, Mirela Vaida povestește: ”La Eurovision am mers pe o chestie mai epică, mai dramatică, mai de teatru: desculță, cu vântul în plete, gravidă… S-a legănat codrul de la “vânt” și s-a legănat și vocea mea. Crina Mardare mi-a spus după repetiții: «Fata mea, cum poți să stai cu vântul ăla în ochi? Că mi se usucă mie gâtul!» Însă, m-am dus pe mult pushing, adrenalină, am vrut să dau tot și… în loc să controlezi vocea, o lași să meargă pe corzile vocale… Mai era și vântul acela (eu mi l-am dorit, l-am și plătit) și… asta a fost. La finală vreau lasere, fum, vânt și balet.”

Dacă vrei să afli de ce crede că a “taxat-o” juriul, care au fost parametrii de jurizare, ce speră ea pentru finală, ce părere are despre comentariile la adresa piesei sale, vezi VIDEO.

Referitor la nemulțumirile și comentariile care au apărut legat de concurs, Mirela Vaida punctează: “Restul Europei nu va mai fi interesată de scandalurile noastre, ci de piesa care va fi prezentă la Tel Aviv. Eu mă intreb: pentru finală vin niște străini. Și atunci, când ne jurizează niște străini, ce interes au ei să aleagă cea mai bună piesă în avantajul României, când ei știu că ne batem cu țara lor? Totuși, dacă eu îmi fac numărul curat și sunt mulțumită de el, cum să mă saboteze?”

Mirela Vaida crede cu tărie că : ”Lumea are nevoie de mesaj, de refrene, de armonie muzicală!”

Odată cu Eurovisionul s-a redescoperit ca artist: ”E o chestiune care te ține viu!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.