VIDEO: Cristina Caramarcu, The Humans – ”Cea mai mare realizare e când cineva îți spune «Mi-ai salvat viața prin versurile piesei»!”

Cristina Caramarcu și The Humans au marcat un nou episod City Vibes by BeFm și București Mall Vitan, miercuri seară. Ei au susținut un concert, primind aplauze din partea zecilor de bucureșteni prezenți în mall.

Întrebată de către Răzvan Petre și Marius Stoica ce au făcut în anul care a trecut de la momentul Eurovision, Cristina Caramarcu a răspuns prompt că multă muzică. Au compus, lansând recent două single-uri, dintre care un colind și “Binele meu” – cea mai nouă piesă: “Piesa e compusă de noi, ca și celelalte. Asta pentru că, atunci când compunem, compunem cu toții.”

Cristina crede foarte mult că îi este bine, mai ales că are o definiție personală a acestui concept: “Binele meu este binele altora. E ceva la care ar trebui să vă gândiți și voi. Binele meu vine din binele celor dragi mie.”

Trupa The Humans este ca o familie. Iar dacă vreodată s-ar întâmpla ca leading voice-ul, Cristina, să nu ajungă la un concert, ea știe că are pe cine conta: “Daca eu nu aș ajunge la un concert, m-ar putea înlocui toți, mai puțin Tetrade.”

Dacă vrei să afli de cine i-a plăcut în semifinala Eurovision de la Iași, cum i s-a părut semifinala din acest an comparativ cu cea de anul trecut, vezi VIDEO.

Legat de Eurovision de anul acesta, Cristina Caramarcu a spus: “Dacă aș putea, eu aș trimite TROOPER direct la Eurovision. Și aș trimite în fiecare an o trupă care să cânte pop-rock.”

Cristina spune că cel mai frumos public a fost cel de la Eurovision, întrucât erau 30.000 de persoane în sală: “Iar cel mai frumos lucru a fost legat de mesajele primite după ce am cântat piesa Goodbye. Au fost oameni care îmi spuneau că le-am salvat viața. Asta e cea mai mare realizare pe care o poți avea: când cineva îți spune «Mi-ai salvat viața prin versurile piesei».”

Cei de la The Humans spun că urmează o nouă piesă și un album.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.