Multă încleștare în etapa a 4 – a la Fotbal în Sală Sports Events

În această etapă, echipa Apa Nova a strălucit din nou, reușind încă o victorie la scor, 8-2 în fața Radio România. Dragoș Mihalache și Marian Merlici au fost cei mai buni jucători de partea învingătorilor, ambii cu câte o dublă.

Un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură a fost disputa dintre Genpact și HP Inc. Deși primii s-au aflat mereu la conducere, adversarul a oferit o replică foarte bună, reușind să egaleze pe tabela de marcaj în 3 rânduri. În minutul 24, Robert Fleșariu de la Genpact a reușit al patrulea gol pentru echipa sa, de data aceasta HP Inc. nemaiavând puterea să revină, deși, în ultimele 2 minute, au avut un om în plus în urma unei eliminări în tabăra adversă. Rezultatul final a fost 4-3.

Un alt meci disputat și extrem de spectaculos prin viteza de joc, au oferit Euler Hermes și DXC Technology. Primii au deschis rapid scorul, dar până la pauză rezultatul a fost întors în favoarea DXC.

La reluare, Narcis Cristea, cel mai bun jucător al Euler Hermes, a reușit al doilea sau gol, egalând situația pe tabelă dar, în minutul 24, Vlad Ungureanu reușește să marcheze încă o dată pentru DXC Technology, stabilind astfel scorul final de 3-2. A fost prima victorie a acestora la capătul unui meci greu, în care ambele echipe au arătat o creștere evidentă în joc.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla evoluția echipelor din cel mai interesant campionat al iernii marca Sports Events.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.