Spectacole de teatru în București, 29 ianuarie

Sursa foto: Ziarul Metropolis

Spectacole de teatru cu: Mirela Oprişor și Vlad Zamfirescu, la Teatrul Metropolis, și cu Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe, în premieră  la Teatrul Dramaturgilor Români

19:00

”Doamna Godot”, un text de Olga Delia Mateescu, în regia lui Felix Crainicu, cu Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe, premieră  la Teatrul Dramaturgilor Români, Sala Ion Băieșu.

”Missouri Sky”, piesa câștigătoare a Concursului New Drama, ediția 2017 prezentătă la Teatrul Excelsior. Spectacol cu Andreea Hristu și Dan Pughineanu, regia: Silvia Roman.

”Puşlamaua de la etajul 13” de Mircea M. Ionescu, spectacol cu Claudia Motea, la Teatrul Arte dell’Anima.

20:00

”Dumnezeul de a doua zi” de Mimi Brănescu, spectacol în regia lui Claudiu Goga, cu Mirela Oprişor și Vlad Zamfirescu, la Teatrul Metropolis.

”1949 (Judecata)”, spectacol cu Adrian Titieni și Emanuel Pârvu, la Teatrul Metropolis, pe un text de Bogdan Adrian Toma și Emanuel Pârvu.

”Viforul”, piesa lui Barbu Ștefănescu Delavrancea, adusă în scenă de regizorul Alexandru Dabija, alături de texte din Dimitrie Cantemir și Ion Neculce la TNB, Sala Atelier. În distribuţie: Marius Manole, Ana Ciontea sau Afrodita Androne, Ilona Brezoianu sau Alexandra Sălceanu, Rodica Ionescu, Dorin Andone, Dragoș Ionescu, Marius Rizea, Alexandru Voicu, Emilian Mârnea, Mihai Calotă, Eduard Adam, George Piștereanu, Ionuț Toader, Mihai Munteniță,  coregrafia: Florin Fieroiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.