Simona Halep a revenit în România

Sportiva din Constanţa s-a întors azi acasă din Australia, unde a participat la primul Grand Slam al anului. La sosirea pe aeroportul de la Otopeni, sportiva noastră a fost aşteptată de tatăl său şi de câţiva reprezentanţi ai presei. Simona a răspuns cu amabilitate întrebărilor puse şi a părut destinsă şi bine dispusă.

Prima rachetă a României a spus că evoluţia de anul acesta de la Australian Open a fost una mulţumitoare: ,,N-a fost un turneu rău, dar nici foarte bun, dar ţinând cont de toată pregătirea pe care am avut-o în iarnă, au fost meciuri foarte bune….a fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, am jucat cu surorile Williams una după alta, au fost şi meciuri foarte bune pentru mine şi am văzut că nivelul meu de joc este acolo unde trebuie”.

Referitor la victoria Pliskovei din sferturi cu Serena Williams, Halep a mai spus : ,, Eu mă bucur pentru Pliskova că este o mare realizare să o baţi pe Serena mai ales într-un Grand Slam, ştiam că poate să o bată că are serviciul foarte puternic şi s-a şi dovedit”.

Jucătoarea din România a mai precizat de asemenea şi despre posibilitatea de a avea un nou antrenor : ,,Există această posibilitate, sunt discuţii, dar nimic nu este oficial. Când o să fie ceva official am să vă anunt” , a mai spus Halep.

Simona Halep va avea căteva zile de odihnă, apoi va începe pregătirea pentru partida din Fed Cup cu Cehia din 9-10 februarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.