Debut in forta la Fotbal in Sala Sports Events

Prima etapa a editiei a 3-a la Fotbal in Sala Sports Events a debutat aseara.

In primul meci, Apa Nova a intalnit DXC Technology, o echipa care isi cunostea destul de bine adversarul si a gandit o tactica de aparare, bazandu-se pe contraatac. Lucrurile au decurs in acest fel, singurul gol al intalnirii venind insa de partea medaliatilor cu argint din editia trecuta in urma unei greseli evidente in aparare. Dragos Mihalache, golgheterul obisnuit pentru Apa Nova, a lobat superb peste portar si a adus astfel cele 3 puncte mult dorite.

De la ora 20.45 a urmat un alt duel care se anunta extrem de disputat. Lucrurile nu au decurs insa conform asteptarilor, HP Inc. avand o prestatie de senzatie in fata Radio Romania, la care nu au lipsit piesele grele. Rezultatul final este un incredibil 6-0, iar invingatorii isi anunta astfel adversarii ca tintesc cat mai sus in aceasta editie.

Meciul 3 a fost reprezentat de confruntarea dintre Genpact si debutantii Euler Hermes. In primele minute echilibrul a fost cuvantul de ordine, dar apoi campionii si-au intrat in rol, incalzindu-se si dominandu-si evident adversarul carora le-au administrat un sec 7-1, preluand si sefia clasamentului in urma acestui rezultat.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla evolutia echipelor in Campionatul Corporate de Fotbal in Sala Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.