Proteste in Piata Victoriei!

Sursa foto: Facebook/Coruptia ucide

UPDATE 22.30    În Capitalã, circulatia este restrictionatã de protestul taximetristilor, început în urmã cu aproximativ douã ore.

Potrivit reprezentantilor de la Brigada Rutierã, 200-300 de taximetre au fost parcate pe bulevardul Lascãr Catargiu, pe sensul dinspre Piata Romanã cãtre Piata Victoriei.

Taximetristii sunt nemultumiti cã autoritãtile nu iau mãsuri pentru a interzice aplicatiile de car sharing tip Uber.

Atât Ministerul Transporturilor, cât si Ministerul Dezvoltãrii au propus în ultimii doi ani mai multe acte normative pentru a reglementa activitatea de transport persoane contra cost, însã legea taximetriei nu a fost actualizatã, pentru a include si aceste servicii oferite prin intermediul aplicatiilor online.

UPDATE 22.00 Proteste au fost și în țară. Aproximativ 200 de persoane au ieșit în stradă la Cluj-Napoca, împotriva intenţiei ministrului Justiţiei de a emite controversata ordonanţă de urgenţă.

Oamenii au scandat lozinci antiguvernamentale.

 

STIRE INITIALA: Cateva sute de persoane protesteaza in aceasta seara in Piata Victoriei.

Oamenii au iesit in strada nemultumiti de anuntul facut de ministrul justitiei Tudorel Toader, referitor la ordonanta de urgenta a Guvernului, care va permite repunerea in termen a celor condamnati de compltete de cinci judecatori nelegal constituite.

Protestatarii scandeaza lozinci impotriva Guvernului.

Circulatia din Piata Victoriei se desfãsoarã normal.

Și taximetriștii s-au adunat la un protest spontan în această seară în Capitală. Mai multe mașini au blocat parțial un sens al Bulevardului Lascăr Catargiu, dinspre Piața Romană spre Victoriei.

Din cele trei benzi de circulație, două au fost ocupate de taximetriști. Taximetriștii sunt nemulțumiți de faptul că nu a fost reglementată în niciun fel activitatea mașinilor de tip ride sharing.

Aproximativ 100 de taxi-uri au blocat bulevardul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.