Locatarii a 55 de blocuri din Sectoarele 4 și 5, fără căldură până mâine dimineață!

Aproximat 55 de blocuri din zona Mihai Bravu din București nu au apă caldă și căldură din cauza unei avarii produse la rețeua primară de transport a energiei termice.

Sunt afectate 6 puncte termice care alimentează blocurile de pe Str. Mieilor, Orzari, Șos. Mihai Bravu, Șos. Maior Coravu, Str. Vatra Luminoasă, Strada Matei Voievod, Aleea Lungulețu.

Remedierea avariei și reluarea alimentării cu agent termic sunt estimate a avea loc abia mâine dimineață, la ora 8:00.

Pe site-ul oficial al RADET sunt anunțate și alte opriri programate ale agentului termic în toate sectoarele Capitalei, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Cele mai multe imobile afectate de aceste opriri, inclusiv la Grădinița 30 și un dispensar, sunt în sectoarele 4 și 5.

1 COMENTARIU

  1. Chestia cu avaria de azi luni este o mare minciuna, pe usa de la intrare a bl 1 din str. Vitejiei nr. 2 (o straduta intre Vatra luminoasa si Maior Coravu ) au aparit incepand cu data de 17.ian 2019 primul afis apoi cu data de 19 ian 2019 si astazi cand ne-am trezit era caldutra oprita far sa fie anuntat. Mai tarziou a aparut si afisul de la RADET care anunta ca astazi 21.01.2019 se vor efectua lucrari intre orele 9 si 24 ale acestei zile. Nicidecum ca se va prelungii pana marti 22.ian ora 8 (acum sa speram ca va fi 9 dimineata si nu seara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.