O noua extragere a bonurilor fiscale

Astăzi are loc o noua extragere a bonurilor fiscale. La aceasta participã bonurile emise în perioada 1 – 31 decembrie 2018.

Fondul de premiere a rãmas neschimbat, respectiv un milion de lei, sumã din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câstigãtorilor va fi realizatã în douã etape. Astăzi va fi organizatã prima etapã, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor câștigãtoare.

Dacã numãrul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizatã cea de-a doua extragere.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agentiei Naționale de Administrare Fiscalã și al Loteriei Romane, timp de 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi dupã efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor câstigãtoare trebuie sã depunã bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscalã din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câstigãtor doar dacã îndeplineste condițiile prevãzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care aratã cã a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritorialã ANAF, la care se depun bonurile fiscale câstigãtoare în prima etapã de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea ‘conform cu originalul’, pe care va fi scris numãrul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicatã pe site-urile MFP și ANAF.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.